Nieuw partnership +++ Greenpipes +++

Geplaatst op 14/05/2021

Nieuw partnership met het Zweedse Greenpipes.

English version below
----------------------------------------------------------------

Vandaag kondigen wij onze nieuwe samenwerking met het Zweedse GREENPIPES aan - gevestigd in VÄXJÖ, Zweden.

De oprichter van het familiebedrijf, de heer Svensson had genoeg van de slechte kabelbescherming die destijds in Zweden het meest voorkwam. In plaats daarvan dacht hij aan een beter product dat enkel jaren stand hield en in 2001, na het opstarten van het bedrijf, werd de innovatieve deelbare gesplitste kabelbescherming Snap Hardlock ™ op de Zweedse markt uitgebracht. Sindsdien richt Greenpipe zich op het ontwikkelen van deelbare kabelbeschermingsbuizen en innovatieve producten die functioneel, milieuvriendelijk en goed zijn voor de werkomgeving van de installateur.

Contacteer onze sales afdeling voor vrijblijvende aanbiedingen of technisch advies.

----------------------------------------------------------------

Today we announce our new partnership with Swedish GREENPIPES - based in VÄXJÖ, Sweden.

The founder of the family business, Mr. Svensson, was fed up with the poor cable protection that was most common in Sweden at the time. Instead, he thought of a better product that would last for several years, and in 2001, after starting the company, the innovative separable split cable protection Snap Hardlock ™ was launched on the Swedish market. Since then, Greenpipe has focused on developing divisible cable protection pipes and innovative products that are functional, environmentally friendly and good for the installer's working environment.

Contact our sales department for free offers or technical advice.

terug naar het overzicht

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies