Hieronder geven we een overzicht van onze partners waarvoor we de exclusieve vertegenwoordiging doen op de Belgische markt:

 

TKF

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden wij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

Door een gerichte inzet in de marktsegmenten Building, Industrial en Telecom onderscheiden ze zich door gespecialiseerde kennis van toepassingen en oplossingen met een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Technische knowhow en flexibiliteit leiden tot een hoger rendement op de investering voor onze klanten.

 

Egeplast

Egeplast is een extreem innovatieve fabrikant van plastic buissystemen, en behoort al deccenia lang tot de marktleiders. Klanten in meer dan 30 landen vertrouwen op Egeplast oplossingen en kwaliteitsproducten voor het transporteren van water, gas en data. De klanten van de door de eigenaar beheerde onderneming behoren tot de grootste en meest veeleisende nutsbedrijven en netwerkoperators ter wereld.

 

 

CommScope

CommScope (NASDAQ: COMM) helpt bedrijven over de hele wereld bij het ontwerpen, het bouwen en het beheren van het netwerk bij zowel bedrade als draadloze infrastructuur . Hun oplossingen voor netwerkinfrastructuur helpen klanten om de bandbreedte te verhogen, bestaande capaciteit te maximaliseren, netwerkprestaties en beschikbaarheid te verbeteren, energie-efficiëntie te verhogen, en het vereenvoudigen bij verschillende technologie migraties. Vitale netwerken over de hele wereld zijn gebouwd op CommScope oplossingen.

 

Nitto

Nitto België is de grootste productieplaats van de Nitto Group in de EMEA regio. Het bedrijf werd opgericht in 1974 in Genk, België. Vandaag produceert Nitto België afdichtingsmateriaal, versterkende en dempende materialen en diverse soorten industriële kleefbanden, zoals dubbelzijdige tapes, oppervlakbeschermingsbanden en elektrische isolatiebanden. Deze producten worden gebruikt in wereldwijde markten zoals auto-, elektronica-, meubel-, papierproductie-, lucht- en metaalverwerking.
 

Beku

Beku is een van de marktleiders op het gebied van de kabelafdek materialen. Diverse kleuren en maatvoering staan hun niet in de weg om zeer kwalitatieve producten af te leveren aan onze eindklanten.

 

 

Henkel

Henkel is wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van kleefstoffen, dichtstoffen en functionele coatings voor het grote publiek, de industrie, vaklieden en de bouw.

Ons portfolio van industriële producten bestaat uit vijf Technology Cluster-merken: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor de consumentenmarkt en professionele markten richten we ons op vier internationale merkplatformen: Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

 

Derancourt

Derancourt is een grote speler die actief is op de markt van de gereedschappen, meer bepaald gereedschappen die bestemd zijn voor toepassing +1000 Volt.

Langmatz

Langmatz GmbH, met zijn thuishaven Garmisch-Partenkirchen, onwikkelt, innoveert en staat in voor de distributie voor producten uit de spanningsvoorzieningen, telecomunicatie en verkeersengineering.

Het meest gekende product hiervan zijn de polycarbonaat schouwputten, in de volksmond "CTB" bak genoemd.

 

Nortene Technologies

Nortène Technologies S.A.S. is gespecialiseerd in de productie en distributie van geëxtrudeerde kunststofnetten voor diverse sectoren zoals civiele techniek en bouw, industrie, landbouw, aquacultuur, verpakkingen en zelfs in de tuin.

Telenco

Telenco Networks werd opgericht in 1999 en behoorde tot een van de eerste gespecialiseerde telecommunicatiebedrijven. De naam Telenco staat voor "Telecommunicatie Engineering Company".

Telenco ontwerpt, produceert en commercialiseert telecom engineering componenten voor telecommunicatienetwerken van koper en optische vezel.

 

 

Plymouth

Een van onze vaste toeleveranciers voor waarschuwingsraster en kabelbeschermplaten in verschillende kleuren, breedtes, opdrukken,... voor de beste waarschuw van uw ondergrondse infrastructuur. 

 

Plas-Fit

Plas-Fit onwikkelt en produceerd koppelingen voor waterleidingen, irrigatie, telecom en industrieel gebruik.
 

 

Elsta Mosdorfer

lid van de KNILL Gruppe, is sinds 1972 een betrouwbare partner op het gebied van de distributie van elektrische energie en industriële besturingen en automatisering. Wij verzekeren on van een goede marktpositie door individuele oplossingen voor de klant aan te bieden, state-of-the-art productie te realiseren met kwalitatief hoogwaardige producten met oog voor de hoogste veiligheidsnormen.

Jetting

Jetting inblaasmachines zijn ontworpen door mensen die dagdagelijks in the field stonden en een hekel hadden aan al de   kleine onderdelen en het voortdurend wisselen van onderdelen. Deze Zweedse fabrikant levert machines gebouwd door glasvezelblazers voor glasvezelblazers gebruiksvriendelijk bij alle weersomstandigheden.    

Cal Am

Cal Am is een spuitgietbedrijf dat zich specialiseert in producten voor gebruik in de wereld van de nutsleidingen, datacenters, 4G & 5G installaties. Het bedrijf werd opgericht in zuidelijk Californië intussen meer dan 35 jaar geleden. De focus ligt op het vervaardigen van hoogwaardige fittingen voor de elektrische industrie en dit geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een groot gamma van gegoten kunststof fittingen aan te bieden die heden beschikbaar zijn.

Greenpipe

Greenpipe is een Zweeds familiebedrijf van de tweede generatie.. De oprichter, de heer Svensson had genoeg van de slechte kabelbescherming die destijds in Zweden het meest voorkwam. In plaats daarvan dacht hij aan een beter product dat enkel jaren stand hield en in 2001, na het opstarten van het bedrijf, werd de innovatieve deelbare gesplitste kabelbescherming Snap Hardlock ™ op de Zweedse markt uitgebracht. Sindsdien richt Greenpipe zich op het ontwikkelen van deelbare kabelbeschermingsbuizen en innovatieve producten die functioneel, milieuvriendelijk en goed zijn voor de werkomgeving van de installateur.

Naast de bovenstaande partners hebben we nog vele andere producten van fabrikanten in ons portfolio die we u kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een product dat ingezet wordt in de passieve netwerkinfrastructuur en vind je het niet meteen op onze site kan je ons steeds vrijblijvend info vragen.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies