Hieronder geven we een overzicht van onze partners waarvoor we de exclusieve vertegenwoordiging doen op de Belgische markt:

Egeplast

Egeplast is een extreem innovatieve fabrikant van plastic buissystemen, en behoort al deccenia lang tot de marktleiders. Klanten in meer dan 30 landen vertrouwen op Egeplast oplossingen en kwaliteitsproducten voor het transporteren van water, gas en data. De klanten van de door de eigenaar beheerde onderneming behoren tot de grootste en meest veeleisende nutsbedrijven en netwerkoperators ter wereld.

 

 

 

Aliaxis

Als wereldwijde speler met diepgewortelde Belgische roots is Aliaxis toonaangevend in de bouw, industrie, infra en agrarische sector in het voorzien van kunststof leidingsystemen voor water en energie. Onder de merknaam FRIATEC biedt Aliaxis verbindingsproducten voor polyetheleen leidingen die met de bijhorende FRIATOOLS-gereedschappen veilig en betrouwbaar kunnen worden verbonden. Aliaxis’ voortdurende toewijding aan innovatie maakt Friatec producten een pijler in water- en energiebeheer, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties. 
LINK: https://www.aliaxis.be/nl/oplossingen/pe-verbindingstechniek

 

 

 

Nitto

Nitto België is de grootste productieplaats van de Nitto Group in de EMEA regio. Het bedrijf werd opgericht in 1974 in Genk, België. Vandaag produceert Nitto België afdichtingsmateriaal, versterkende en dempende materialen en diverse soorten industriële kleefbanden, zoals dubbelzijdige tapes, oppervlakbeschermingsbanden en elektrische isolatiebanden. Deze producten worden gebruikt in wereldwijde markten zoals auto-, elektronica-, meubel-, papierproductie-, lucht- en metaalverwerking. 

 

 

Beku

Beku is een van de marktleiders op het gebied van de kabelafdek materialen. Diverse kleuren en maatvoering staan hun niet in de weg om zeer kwalitatieve producten af te leveren aan onze eindklanten.

 

Henkel

Henkel is wereldwijd een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van kleefstoffen, dichtstoffen en functionele coatings voor het grote publiek, de industrie, vaklieden en de bouw.

Ons portfolio van industriële producten bestaat uit vijf Technology Cluster-merken: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson en Aquence. Voor de consumentenmarkt en professionele markten richten we ons op vier internationale merkplatformen: Pritt, Loctite, Ceresit en Pattex.

Derancourt

Derancourt is een grote speler die actief is op de markt van de gereedschappen, meer bepaald gereedschappen die bestemd zijn voor toepassing +1000 Volt.

LANGMATZ

Langmatz GmbH, met zijn thuishaven Garmisch-Partenkirchen, onwikkelt, innoveert en staat in voor de distributie voor producten uit de spanningsvoorzieningen, telecomunicatie en verkeersengineering. Het meest gekende product hiervan zijn de polycarbonaat schouwputten, in de volksmond "CTB" bak genoemd.

Nortene Technologies

Nortène Technologies S.A.S. is gespecialiseerd in de productie en distributie van geëxtrudeerde kunststofnetten voor diverse sectoren zoals civiele techniek en bouw, industrie, landbouw, aquacultuur, verpakkingen en zelfs in de tuin.

Plymouth

Een van onze vaste toeleveranciers voor waarschuwingsraster en kabelbeschermplaten in verschillende kleuren, breedtes, opdrukken,... voor de beste waarschuw van uw ondergrondse infrastructuur. 

 

Plas-Fit

Plas-Fit onwikkelt en produceerd koppelingen voor waterleidingen, irrigatie, telecom en industrieel gebruik.
 

 

Elsta Mosdorfer

lid van de KNILL Gruppe, is sinds 1972 een betrouwbare partner op het gebied van de distributie van elektrische energie en industriële besturingen en automatisering. Wij verzekeren on van een goede marktpositie door individuele oplossingen voor de klant aan te bieden, state-of-the-art productie te realiseren met kwalitatief hoogwaardige producten met oog voor de hoogste veiligheidsnormen.

 

Greenpipe

Greenpipe is een Zweeds familiebedrijf van de tweede generatie.. De oprichter, de heer Svensson had genoeg van de slechte kabelbescherming die destijds in Zweden het meest voorkwam. In plaats daarvan dacht hij aan een beter product dat enkel jaren stand hield en in 2001, na het opstarten van het bedrijf, werd de innovatieve deelbare gesplitste kabelbescherming Snap Hardlock ™ op de Zweedse markt uitgebracht. Sindsdien richt Greenpipe zich op het ontwikkelen van deelbare kabelbeschermingsbuizen en innovatieve producten die functioneel, milieuvriendelijk en goed zijn voor de werkomgeving van de installateur.

Naast de bovenstaande partners hebben we nog vele andere producten van fabrikanten in ons portfolio die we u kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een product dat ingezet wordt in de passieve netwerkinfrastructuur en vind je het niet meteen op onze site kan je ons steeds vrijblijvend info vragen.

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies