Over ons

Cynerpro is een handelsmaatschappij welke instaat voor de distributie van materialen voor zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren. Alle materialen voor de aanleg van water-, gas- of electriciteitsdistributienetwerken behoren tot onze expertise en maken deel uit van ons leveringsprogramma. Naast de nodige logistieke steun willen wij een gespecialiseerde en doorgedreven service bieden aan alle professionele afnemers. Wij willen als vaste waarde fungeren in het Belgisch bedrijfsleven in het algemeen en marktleider worden in de distributie van materialen voor zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren. Om ons doel te realiseren bogen wij vooral op de inzet, knowhow en ervaring van onze medewerkers. Bij Cynerpro staan mensen immers centraal: de vlotte samenwerking met onze klanten, medewerkers en leveranciers vormt de basisvoorwaarde voor ons succes!

Enthousiasme voor de klant is het basiskenmerk van Cynerpro. Wij onderscheiden ons van andere distributeurs door respect en geestdrift voor de klant. Bovendien beschouwen wij het menselijk aspect als fundamenteel in elke klantenrelatie. Wij willen steeds de beste toeleverancier, informatieverstrekker en adviseur zijn.

Open communicatie met onze leveranciers is doorslaggevend om alert in te spelen, op de wijzigende markt. Daarom kiezen wij onze partners-leveranciers volgens strikte criteria op het gebied van representativiteit en expertise in onze sector, financiële geloofwaardigheid, flexibiliteit en service. Op deze basis kunnen wij enerzijds gespecialiseerde en vertrouwelijke informatie uitwisselen en anderzijds creatieve oplossingen en samenwerkingsmogelijkheden uitwerken in functie van de noden van onze klanten.

Contacteer ons hier

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies