NIEUW PRODUCT + + + TriggAIR handheld blaasmachine

Geplaatst op 15/11/2020

Een voorstelling van de nieuwste en HANDigste inblaasmachine

TriggAIR

TriggAIR bestaat uit een lichaam dat de vezel in een microduct geleidt en voedt door een elektromotor te gebruiken om de vezel te duwen met optionele perslucht om wrijving te verminderen. De instelbare mechanische koppeling beperkt de duwkracht op de vezel om schade te voorkomen bij een plotselinge stop. Een Li-Ion-accupack, gemonteerd in de handgreep van het gereedschap, drijft de motor aan. De motorsnelheid en -richting worden geregeld door een trekkerschakelaar op het handvat. TriggAIR wordt normaal gevoed met droge perslucht. De perslucht wordt met een ¼ ”standaard snelkoppeling op het gereedschap aangesloten. Voor optimale installatieprestaties is een luchtstroom van 80-150 l / min en een nominale druk van 8-10 bar vereist. Voor kortere afstanden kan een kleinere compressor of een draagbaar drukvat met reduceerventiel worden gebruikt

Voor zeer korte afstanden (tot 50-100 m), zoals in kleine eenheden met meerdere woningen, kan de vezel alleen worden gevoed door de geïntegreerde elektrische motor, zonder dat er enige persluchttoevoer nodig is. Het geïntegreerde display toont informatie over snelheid en afgelegde afstand. CE-compatibel.

 

terug naar het overzicht

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies