Cynerpro behaalt ISO 9001:2015 certificaat

Geplaatst op 02/03/2021

Met trots kondigen we aan dat Cynerpro eind 2020 het ISO 9001:2015-certificaat behaald heeft!

 
Sinds haar oprichting in 2002 kent Cynerpro een jaarlijkse groei en de afgelopen jaren hebben we onze focus gelegd op het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Het ultieme doel is dan ook om steeds een hogere graad van efficiëntie te bereiken en vooral om onze relatie met leverancier én klant te blijven verbeteren!
 
Cynerpro Vincotte ISO9001 certificaat
 

ISO 9001: 2015 als leidraad in bedrijfsactiviteiten

Dankzij het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 identificeren en optimaliseren we nu op een structurele manier onze processen, taken en verantwoordelijkheden. Op die manier blijven we de efficiëntie van het bedrijf verhogen en identificeren en signaleren we tijdig potentiële verbeteringen aan de bedrijfsprocessen. 
 
Het ISO-certificaat is dan ook een erkenning van onze dagelijkse activiteiten en ook een belangrijke stap voor ons als bedrijf. 


Waarden

Het nieuwe kwaliteitsmanagementsysteem stimuleerde ons ook om stil te staan bij de waarden die we hanteren in de dagelijkse omgang met interne- en externe relaties. Door deze waarden duidelijk te definiëren kunnen we meer richting geven aan onze dagelijkse activiteiten en aan de manier hoe we, als organisatie en als medewerker, opdrachten uitvoeren om onze visie te realiseren. Onze waarden zijn:
  • Gedreven door vakmanschap en professionaliteit
  • Altijd integer
  • Engagementen nakomen
  • Bereid de extra stap te zetten
  • Samen sterker
  • First time right
 

terug naar het overzicht

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies