Bestel een MJet V0HD en ontvang de JetLogger gratis *

Geplaatst op 08/02/2021

De JetLogger is een professioneel documentatiesysteem voor de installateur die behoefte heeft aan een efficiënte en professionele elektronische documentatie van het kabelblaasproces.

De Jetting JetLogger is ontwikkeld in samenwerking met installateurs en netwerkeigenaren en kan gebruikt worden met Jetting's kabelblaasmachines modellen MJet V0, MJet V1 en MJet V3 die voorbereid zijn voor de JetLogger. De JetLogger is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde software en een Industrial Galaxy tablet van Samsung die met een kabel verbonden is met de inblaasmachine om optimale werkomstandigheden in het veld te garanderen.

Op basis van individuele invoer van de opdracht, kabel en leiding + automatische invoer van temperatuur, luchtvochtigheid en de exacte positie via GPS controleert de JetLogger elke 1,0 m de Luchtdruk, Snelheid, Afstand en Duwkracht. Deze parameters worden live op de tablet weergegeven, zodat de gebruiker een volledig overzicht van het proces heeft.

Meer info over de Jetting JetLogger
 

Jetting MJet V0HD

De Jetting MJet V0HD is een klein compact blaastoestel dat aangedreven wordt door een elektromotor waarbij er de mogelijkheid is om zijn prestaties nog te verbeteren dmv luchttoevoer van een kleine compressor. Het werkgebied van dit krachtige toestel ligt vooral in de kortere afstanden voor kabels met een max. Ø 6,5mm. De V0HD is het ideale toestel om dropkabels van je FTTH projecten te blazen of voor het blazen van interne bekabeling.

Meer info over de MJET V0HD

Video JetLogger

* Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021

 

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!

 

 

 

terug naar het overzicht

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan!
Verklaring over cookies